Skip to main content

Haarkunst is gespecialiseerd in permanente make-up én medische huidpigmentatie.

Esthetische en medische permanente make-up

We zijn ons gaan verdiepen in zowel esthetische als medische permanente make up. Hiervoor werken we samen met een bedrijf dat op wereldniveau in de top drie staat. Zo kunnen wij jou garanderen dat we hoogwaardige producten gebruiken met natuurlijke grondstoffen (pigmenten). Hierdoor kunnen wij ook wereldwijd deelnemen aan opleidingen rond nieuwe technieken en trends in PMU, zodat je zeker bent dat je steeds met de laatste nieuwe technieken en pigmenten zal worden behandeld.

Wat esthetische permanente make-up betreft bieden we de laatste nieuwe technieken aan voor het plaatsen van eyeliners en wenkbrauwen en het behandelen van je eigen wenkbrauwen met pigmenten. Dit doen we d.m.v. een computer gestuurd toestel waarbij we met een 30-tal verschillende naalden kunnen werken om het perfecte en natuurlijke resultaat te verkrijgen. Hierdoor kan je de hele dag door genieten van een mooie en natuurlijke make-up. Door onze 3D techniek oogt onze PMU 100% natuurlijk. Via een intake gesprek bespreken wij alle mogelijkheden van technieken en kleuren.

Medische huidpigmentatie

Huidpigmentatie is de laatste jaren enorm gegroeid in de wereld van PMU. Artsen bevelen het immers steeds meer aan na operaties zoals bv. een borstreconstructie, borstlifting, correctie van een hazenlip of andere medische ingrepen. Met onze nieuwe technieken kunnen we een levensechte nieuwe areola (tepel) in 3D pigmenteren en een litteken of kleurverschil op de huid wegpigmenteren. Na bv. een mini facelift kunnen we de littekens aan het oor vervagen.

Scalp pigmentatie

Helemaal nieuw is de scalp pigmentatie. Hierbij tekenen we d.m.v. een 3D techniek haren op de hoofdhuid of werken we met een schaduw techniek, zodat je terug het effect krijgt van een vollere haardos.