Skip to main content

Haarwerken

Onze pruiken en haarwerken worden volledig op maat voor jou gemaakt, met hoogwaardig en streng geselecteerd Europees haar, cyber hair en synthetisch haar.

Pruiken

Haarkunst is een bevoorrechte partner van een gerenommeerde fabrikant die al 45 jaar ready-to-wear modellen ontwikkelt die op elk hoofd passen. Hierdoor hebben we heel wat exclusieve lijnen in onze collectie. Bij ons vind je pruiken die je helemaal naar je wensen kan laten vormen, en dit zowel in kleur als model! Onze hoogwaardige kwaliteitspruiken geven zowel mannen als vrouwen in een handomdraai een perfect kapsel, ongeacht welke look je wenst.

Haarstukken

Haarkunst biedt een enorme keuze in haarstukken: kort, lang of halflang, van echt of kunsthaar, en in elke nuance en vezel! Wens je een vollere haardos? Dan is Haarkunst jouw partner voor een verbluffend resultaat. Onze kleine en grote haarstukken kunnen gemakkelijk worden bevestigd en worden meestal op maat gemaakt. Ze zijn geschikt voor elke toepassing: van dunner wordend haar als gevolg van een haarziekte of een medische behandeling tot speciale gelegenheden zoals bruiloften, evenementen of gewoon tijdens het uitgaan.

Haarweving

Haarweving en/of haarextensions zijn dé oplossing als je langer en voller haar wenst. Het extra haar vult soepel jouw eigen korte(re) en/of dunne(re) haar aan! Haarkunst zorgt via verbinding of clips voor een perfecte match met jouw eigen haar. Elk model, kleur en lengte is mogelijk! De modieuze haartoevoegingssystemen gehanteerd door Haarkunst garanderen bovendien een minimum aan vervolgbehandelingen.

Haarverdikking

Wens je meer volume in je haar? Bij Haarkunst kan je terecht voor meerdere methodes van haarverdikking. Naast bepaalde kniptechnieken en/of verftechnieken is een volumineuzere uitstraling ook mogelijk door toevoeging van haarstrengen van echt of kunsthaar en/of zelfs camouflage d.m.v. cosmetische producten zoals crèmes en vezels. Vraag jouw oplossing op maat bij Haarkunst en geniet opnieuw van een volle haardos!

Haarverlenging

Haarverlenging is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een manier om langer haar te krijgen zonder te moeten wachten op natuurlijke aangroei. Haarkunst is jouw partner voor diverse haarverlengingstechnieken en -mogelijkheden. Wij geven je advies op maat in functie van het door jou gewenste effect!

Tulbanden en mutsjes

Als alternatief voor een pruik biedt Haarkunst je ook een uitgebreid gamma aan tulbanden, sjaaltjes, mutsen (betaalbare haarmutsjes!) en hoeden aan om elk haarprobleem – ongeacht de oorzaak – te verbergen. Onze trendy modellen zijn speciaal ontworpen ter bescherming van je hoofdhuid. Je vindt bij ons alle kleuren, modellen, materialen en patronen, voor zomer en/of winter. Ontdek bij Haarkunst wat voor jou de beste oplossing is!